IPL / Laser – Elektrisch ontharen

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Bij Elite Beauty Salon kun je terecht voor een definitieve aanpak. Naast elektrisch ontharen kun je er ook voor kiezen om je te laten ontharen met een IPL of Laserbehandeling.

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden.

De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Naast elektrisch ontharen kun je er ook voor kiezen om je te laten ontharen met een IPL/ laserbehandeling.

IPL
GENTLE MAX PRO

Gentle Max Pro is een medische ontharings behandeling. De behandeling richt zich op de haarfollikel met laserenergie, vernietigt deze tot aan de wortel, terwijl het de omliggende huid beschermt:
• Gladdere huid, vrij van ongewenst haar 
• Effectief
• Zeer snel

Hoe werken Ontharingsbehandelingen met de Gentle?

Laserenergie wordt door een smal handstuk afgegeven, welke wordt bediend door uw behandelend specialist. De laser geeft een intense lichtstraal, welke wordt geabsorbeerd door de haar en wordt omgezet in warmte. De warmte vernietigt de haarfollikel terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Uw huid kan direct na de behandeling rood zijn. Dit kan een paar minuten tot een aantal uur na de behandeling zo blijven.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Voor ontharingsbehandelingen met de Gentle wordt het gepatenteeerde Dynamic Cooling DeviceTM (DCDTM) gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de boven- ste laag van de huid met een koele nevel te besprayen slechts milliseconden voor de la- serpuls. DCD zorgt ervoor dat ontharingsbe- handelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen gedurende de procedure?

Vermijd blootstelling aan de zon tenmin-
ste twee weken voor de behandeling. Niet bleken, plukken of waxen gedurende 4 tot 6 weken voor en na de behandeling. Wait for tanned skin to fade before beginning treat- ment.

Hoe lang duren de Gentle Ontharingsbehan- delingen, en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Behandeltijden variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Haargroei wordt minder na elke behandeling, maar het aantal behandelingen is afhankelijk van uw haarkleur en -type, behandelgebied en teint.

Afspraak makenTarieven