Camouflage Therapie

Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan bepaalde huidafwijkingen in veel gevallen verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar. Elite Beauty Salon kan met speciaal daarvoor ontwikkelde producten diverse huidoneffenheden camoufleren.

Wij zullen de specifieke plek behandelen door toepassing van speciale camouflageproducten. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur samengesteld die het best overeenkomt met jouw huidkleur. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

Aan de hand van deze methodiek en de producten leert de cliënt zelf camoufleren…

Afspraak maken

Professor Miri Forbes en Robert Kruger van de Universiteit van Minnesota en Professor Nicholas Yaton uit New York University in Stone Brooke voltooide hun 18-jarigen (stel je voor, gedurende deze tijd kun je gedurende deze tijd een hele helpdesk laten groeien!) Studie gewijd aan kwalitatieve veranderingen in seks met de leeftijd.