COSMELAN: PIGMENT VERMINDEREN

Algemene beschrijving:
Heeft u last van pigmentvlekken? Hyperpigmentatie (te veel aan pigment/ pigmentvlek) is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Denk hierbij aan huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, zonnebank, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) of hyperpigmentatie bij (acne)littekens. Dieper gelegen pigmentproblemen zijn soms lastiger om weg te krijgen. Het meest geschikte product/behandeling hiervoor is Cosmelan. Deze werkt uitstekend en effectief.

Met de RS Light Skin kunnen we in de diepere huidlagen kijken om vast te stellen hoe het pigment is opgebouwd. Vervolgens bereidt u de huid minimaal 2 weken voor de behandeling met speciaal daarvoor geselecteerde Cosmelan thuis-producten.

Op de dag van de behandeling wordt het Cosmelan-masker opgebracht. Na 6 tot 12 uur (dit krijgt u op de dag zelf te horen) verwijdert u thuis zelf het masker door met een koud washandje met voorzichtige, draaiende bewegingen het gezicht schoon te deppen.

Nadat het masker is verwijderd, is het gezicht meestal rood en kan het jeukerig aanvoelen. Na de behandeling krijgt u van ons de producten mee die thuis gebruikt worden in combinatie met de producten die u al thuis gebruikt. Na 2 dagen hebben we telefonisch contact het gaat met de huid. Na 2 weken komt u voor controle terug bij ons.

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee men 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

MESOPEEL: VOOR ELKE HUID DE JUISTE PEELING

Mesopeel Mesoestetic. Een groot programma aan peelingen van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Het huidvernieuwingsproces
Onze huid vernieuwd zich op een natuurlijke manier om de 28 dagen. Verschillende fases in ons leven kunnen dit proces verstoren of vertragen. Denk hierbij aan acne, glimmende huid, open poriën, huidveroudering, doffe huidskleur, donkere vlekken enz. Met de Mesopeel van Mesoestetic gaan we het natuurlijke proces helpen.

De Mesopeels van Mesoestetic
glycolzuur peeling : stimuleert de celvernieuwing en is geschikt voor alle huiden
melkzuur peeling : voor de droge, vochtarme, fijne en doffe huiden en heeft een hydraterende werking
salicylzuur peeling : voor de vette huid en acne en pakt de talgproductie aan
amandelzuur peeling : voor de dikke vette huiden en huidveroudering
jessner peeling : voor fijne lijntjes, acne en zonbeschadiging

Melanostop acnepeeling
De Melanostop tran3x behandeling van Mesoestetic kan acne, acnelittekens en pigmentvlekken sterk verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. De acnepeeling bestaat uit een kuurbehandeling van vijf behandelingen bij ons in de praktijk.

Daarnaast krijgt u verschillende producten mee naar huis voor de thuisbehandeling. Onze ervaren huidspecialisten hebben dit behandelplan met de combinatie van producten voor thuisgebruik zo samengesteld, dat ze een optimaal resultaat geven in het behandelen van acne en acneverschijnselen.

Hoe werkt de Mesoestetic acnepeeling?
We beginnen standaard met een dieptereiniging van uw huid. Dieptereiniging wordt in stappen uitgevoerd. Om te beginnen reinigt onze huidspecialiste uw huid grondig met een antibacterieel middel, dit kan een schuim of lotion zijn. Hierna wordt de huid gepeeld met een speciaal product om de bovenste laag van de huid (epidermis) wat dunner te maken. Wanneer uw huid helemaal schoon is, verwijdert onze huidtherapeut handmatig uw onzuiverheden. Soms gebruiken we eerst een steriel naaldje om puistjes of gesloten comedonen aan te prikken, waarna we ze vervolgens met lichte druk kunnen verwijderen. Dit voorkomt onnodige beschadigingen van de huid.

Afspraak Maken

MESOECLAT: ANTI-AGING

Mesoeclat anti-aging behandeling. Mooie anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn.

Huidveroudering
Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Ook blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt.

Wat doet de behandeling voor jouw huid
• hij zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid
• hij werkt diep in de huid
• zorgt voor een betere hydratatie
• helpt bij fijne lijntjes en rimpels
• maakt de huid stralender en egaler
• stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen
• zorgt voor een fijnere huidstructuur