Laseren Dordrecht

Zoek je een geschikte laserkliniek in de regio Dordrecht? Bij Elite Beauty Salon ben je aan het juiste adres voor veilige en geavanceerde laserprocedures door ervaren specialisten. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Laseren in Dordrecht is een effectieve behandeling tegen ongewenste haargroei, maar ook tegen acné, littekens en andere huidoneffenheden. Overweeg jij een laserbehandeling in onze salon? Neem dan contact op, zodat wij een huidanalyse kunnen uitvoeren om je persoonlijk advies te geven.

Hoe werkt laseren in Dordrecht?

Laseren in Dordrecht is een geschikte behandeling om ongewenste haren permanent te verwijderen. We richten de laser – de Lutronic Clarity II – op de haren, waarna deze de haarzakjes verwarmt. Hierdoor beschadigen de haarzakjes, zodat ze uiteindelijk uitvallen. De krachtige laser die we gebruiken is een gecombineerde laser, de enige die zorgt voor een constante temperatuurmeting. De behandeling is dankzij de Lutronic Clarity II geheel veilig en nagenoeg pijnloos; je voelt slechts lichte schokjes.

Afspraak makenTarieven
Laseren Dordrecht
Laseren Dordrecht

Laseren in Dordrecht is maatwerk

Hoe vaak we jouw haren moeten laseren in Dordrecht, is afhankelijk van je huidtype, de kleur van je haren en de hoeveelheid ongewenste haargroei. Wij kunnen definitieve ontharing voor alle huidtypes verzorgen, maar met een donkere huid zijn vaak meer behandelingen nodig. Het licht van de laser wordt namelijk geabsorbeerd door het pigment in de haren. Een donkere huid bevat echter meer pigment, waardoor we de laser gevoeliger moeten afstellen. Heb je een lichte huid en donkere haren? Dan zijn er vaak de minste behandelingen nodig.

Dankzij de IntelliTrak technologie van de Lutronic Clarity II zijn er slechts een paar behandelingen nodig. Na de eerste behandeling is er bovendien al sprake van een zichtbaar resultaat. Omdat het precieze aantal behandelingen afhankelijk is van diverse factoren, stellen we graag een behandelplan op maat voor je op. Dit doen we door eerst een huidanalyse uit te voeren. Zodra we dat hebben gedaan, kunnen we beginnen met laseren in Dordrecht.

Afspraak maken

Bekijk ook eens onze overige behandelingen

Wil jij je huid laten laseren in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar daarnaast bieden we bij Elite Beauty Salon ook andere behandelingen aan. Zo kunnen we diverse professionele huidbehandelingen uitvoeren, bijvoorbeeld met huidverjonging als doel. We verzorgen ontspannende massages, manicures, pedicures en gezichtsbehandelingen op maat. Bij al onze behandelingen werken we met zorg en precisie, zodat jij verzekerd bent van een uitstekend resultaat.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de effectieve de Lutronic Clarity II en wil jij je laten laseren in Dordrecht? Neem dan contact met ons op, zodat we jouw huid kunnen beoordelen en een behandelplan kunnen opstellen. Maar ook als je nog vragen over de behandeling hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen die we in onze salon kunnen uitvoeren!

Tarieven