Manicure

Iedere vrouw kent het gevoel. Je hebt je nagels gelakt en gaat net iets te snel weer aan de slag. Het gevolg; lelijke plekken of compleet verwoeste nagellak. De oplossing voor deze problemen is nabij. Of je nu gaat trouwen, op vakantie gaat of wanneer je gewoon een druk en actief leven hebt. Gellak is een goede vervanging voor je normale nagellak!

Na je gellak manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.

Wil je ook genieten van zoveel gemak door slechts één behandeling? Bespaar jezelf tijd en geld en boek je behandeling met gellak.

Pedicure

Onze voeten doen erg veel voor ons. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in een leven! U kunt soms last ervaren aan uw voeten, die met een of meer behandelingen goed verholpen kunnen worden. Trakteer je voeten op een heerlijke pedicurebehandeling en laat ze goed verzorgen! Er wordt gewerkt met professionele apparatuur, volgens de Code van Voetverzorging. Dit betreffen wettelijke eisen op het gebied van hygiene, Arbo en milieu (HAM code).

Afspraak maken