Medische Laser Ontharing met de Lutronic Clarity II

Ongewenste haargroei kan je definitief aanpakken door jouw huid te laten behandelen met de meest effectieve en veiligste laser van het moment: de Clarity II laser.

Deze gecombineerde laser (Nd:Yag en Alexandrite) is een absolute doorbraak op het gebied van permanente ontharing. Het is de krachtigste ontharingslaser die er op dit moment bestaat. Vanwege de gecombineerde lasermogelijkheden kan zowel de lichte als de gekleurde huid op een veilige en effectieve manier behandeld worden. De juiste combinatie van de energie die nodig is om elk lasershot goed te laten doordringen in de haarfollikel en een evenwichtige behandeltijd dragen zorg voor de best haalbare resultaten.

De Clarity II laser is de enige laser die een constante temperatuurmeting van de huid biedt, waardoor de huid op een veilige manier behandeld kan worden. De koeling van de laser zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Door de unieke IntelliTrak technologie zullen alle haren snel en effectief behandeld kunnen worden waardoor het optimale resultaat bereikt wordt in slechts een aantal behandelingen.

Elektrisch ontharen

Naast laserbehandelingen kun je er ook voor kiezen om elektrisch te ontharen.

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden.

De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Afspraak makenTarieven